Terase amenajate in gradina idei geniale

15 idei de terase amenajate în curte crează un spațiu modern în aer liber

Grădina cu terasă este foarte importantă atunci când vine vorba de decorarea casei. Există multe idei diferite și multe posibilități de decor care vă pot inspira pentru decorarea terasei, iar aici puteți găsi unele dintre ele, care sunt foarte interesante. Primul lucru, și poate cel mai important, pentru o frumoasă terasă de grădină, important este modul în care aranjați florile și plantele verzi. Mai întâi de toate, trebuie să vă asigurați că aveți suficiente plante și verdeață în grădină, nici putine, nici prea multe.

 

Terasa neacoperita cu foc decorativ si canapele

 

GALERIE FOTO

 

Plantele ar trebui să fie elegante și adaptate spațiului disponibil. Dacă sunteți interesat în construirea unei terase in gradina, verificați ideile noastre, pentru a crea un spațiu modern în aer liber. În plus față de plante, mobilierul joacă de asemenea un rol vital în decorarea terasei.

Toate scaunele folosite trebuie să aibă același design și ar trebui să evitați amestecarea a două sau mai multe seturi de mobilier diferite. De asemenea, ar trebui să încercați să evitați supraîncărcarea accesoriilor și a mobilierului.

Recomandare: 14 Idei inspirationale de pergole pentru gradina si terasa

Includeți o zonă de ședere secțională și o masă de cafea sau înlocuiți canapeaua cu scaune dacă aveți o terasă mai mică. În ceea ce privește accesoriile suplimentare, puteți include un șemineu pentru un aspect mai sofisticat. Cu toate acestea, totul trebuie să fie echilibrat în mod delicat și ales cu grijă.

Vezi si: Idei pentru decorarea curtii sau terasei

Calitatea plantelor selectate pentru grădină are, de asemenea, o importanță fundamentală pentru decorare. Cel mai bine este să aveți o varietate bună de plante diferite. Asigurați-vă că nu utilizați un număr mare de plante de același tip, altfel scena va deveni prea simetrică și poate chiar puțină plictisitoare.

Aveți posibilitatea să alegeți să utilizați numai plante verzi, sau flori,. Includerea unor plante tropicale poate adăuga o senzație exotică in grădina dvs.

sursa foto

Share this...