Dormitorul Perfect – Cele 4 Sfaturi care Creeaza Perfectiunea Dormitorului Tau

Afla in articolul urmator cele mai importante 4 sfaturi care ii vor oferi dormitorului tau atmosfera pe care ti-o doresti pentru a te relaxa, a avea cel mai odihnitor somn si a te bucura de cel mai inalt grad de confort, intimitate si liniste.

Dormitorul Perfect 2

  1. Alege o culoare relaxanta

Nu vei putea dormi intr-un dormitor care este pictat in verde inchis sau in alb complet. In timp ce o culoare inchisa te va agita prea mult, o culoare prea palida precum albul sau gri-ul deschis te va deprima si iti va strica orice stare de bine. Vrei sa dormi si sa te relaxezi, nu sa pui presiune pe creierul tau. Alege o culoare care iti place si te relaxeaza si, in acelasi timp, ofera un aer de liniste si confort – roz pal, corai pal, portocaliul piersicii, crem etc.

apartament-modern-2

  1. Pune draperii lungi

Orice dormitor are nevoie de intimitate si liniste, iar pentru atunci cand ai nevoie de un somn urgent in care sa te odihnesti in mijlocul zilei pentru o intalnire la birou sau chiar pentru o petrecere de noapte, nu poti lasa lumina deranjanta sa iti strice planurile, si nici ochii curiosilor sa iti scruteze dormitorul propriu in care poate ai mai aruncat o haina, invaluit de oboseala. Jaluzelele pot fi prea oficiale, iar perdeluta de bucatarie nu se potriveste de loc. Astfel ca e bine sa alegi draperii lungi, in culori nici prea inchise insa nici transparente. Alege un material fin, cu un model in ton cu gusturile tale si o culoare si textura asortata culorii si tematicii principale din dormitor.

apartament-modern-13

  1. Nu iti transforma dormitorul in birou

In timp ce un televizor este binevenit pentru divertismentul de seara, iar un dulap este si el primit bine intr-un dormitor in care iti poti aseza hainele, alaturi de o masuta de toaleta pe care iti poti aseza diverse lucruri utile sau un raft mic cu cateva carti de citit inainte de a adormi, un birou sau un raft cu dosare poate fi mult prea mult, si iti poate aminti constant de responsabilitati si stres. Ai grija sa te afli intr-un dormitor si nu la birou!

screenshot-2015-12-30-01-03-46

  1. Creeaza atmosfera

Patul confortabil si perinile pufoase suna grozav! Alege cateva lumanari parfumate potrivite sau o poza de familie frumoasa, un odorizant placut de camera sau un tablou cu un peisaj relaxant. Trebuie sa te simti acasa, iar dormitorul este locul perfect pentru a stoca amintiri personale si a crea o intimitate placuta, relaxanta si linistita!

13131593_276543426017194_2924742488289726746_o

Share this...