Casa familiei Popa din Vărbilău renovată de Visuri la cheie

2323
0
DISTRIBUIȚI

Un om absolut deosebit Traian Popa, un prieten de nădejde pentru apropiații lui, un coleg respectat, un tată afectuos și grijuliu.

Însă, în urmă cu trei ani de zile și-a pierdut soția, răpusă de cancer, iar viața lui Traian s-a schimbat radical. Traian a găsit puterea de-a merge mai departe și ajutat de extraordinara lui soră Elena a avut și are grijă de copiii lui. Visul lui Traian a fost ca împreună cu soția lui să finalizeze casa pentru familia lor, însă cancerul este o boală care macină nu doar pe cel suferind, ci macină pe toată lumea din jurul celui bolnav.

Traian n-a mai avut nici bani, nici spor în a-și termina casa, chiar dacă a fost ajutat de către familie și de către apropiați. Dar felul lui de a fi, un om bun și iubit de către comunitate, a făcut ca echipa Visuri la cheie să afle povestea lui și să-i întindă o mână de ajutor în a-și finaliza casa mult dorită pentru familia sa. Uite AICI pe site-ul PROTV poți citi povestea familiei. Am ajuns la Vărbilău, județul Prahova, unde am găsit o casă ridicată de Traian prin forțe proprii, cu instalațiile deja trase, dar nefinisată, fără dotări și evident nemobilată.

Citeste mai departe 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.