Amenajare spatii mici

4417
0
DISTRIBUIȚI
Amenajare spatii mici

Gasirea patului corect pentru copilul tau poate pune o presiune pe tine, deoarece exista o serie de caracteristici de care trebuie sa ti cont. In primul rand, este important sa aleagi dimensiunile in mod corect. Apoi, confortul si alegerea saltelei corecte este un alt aspect important de care trebuie sa ti cont. Dar, cand sunteti parintele la 2 copii, trebuie să tineti cont de nevoile amandurora.
Acest pat mic este de fapt mare, deoarece vine cu un spatiu de stocare incorporat și o multime de spatii pentru 2 copii. De asemenea, are o biblioteca, rafturi și sertare ascunse. În cazul în care copiii impart aceeasi camera si va faceti griji cu privire la lipsa de spatiu, acest pat va rezolva o multime de probleme. In plus fata de aceasta, el are un aspect frumos, ideal si pentru camera unui adolescent … Acest pat se poate face foarte simplu de cei care fac mobila la comanda.

Cum vi se pare?

Chêne baltimore + blanc

Décor Chêne Baltimore Blanc Mégève
Amenajare spatii mici 6 Amenajare spatii mici 7 Amenajare spatii mici 8 Amenajare spatii mici 9 Amenajare spatii mici 10 Amenajare spatii mici 11 Amenajare spatii mici 13 Amenajare spatii mici 14 Amenajare spatii mici 15

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.