Accesorizarea si Personalizarea Frumoasa si Eleganta a Camerei de Zi

Fie ca tii zi de zi conferinte in camera de zi, ca iti bei cafeaua acolo in fiecare dimineata, ca iti poftesti invitatii in spatiul camerei de zi, ca iti petreci aproape toata ziua aici, sau ca intri doar ocazional din cauza timpului mereu ocupat si plin de activitati, este sigur faptul ca intotdeauna, camera de zi trebuie sa iti dea o stare buna, sa te binedispuna, sa te umple de optimism si sa iti dea putere atunci cand esti obosita, umplandu-te cu energie pozitiva. Iar acest lucru este posibil doar daca este frumos amenajata si accesorizata, personalizata cu cele mai frumoase ganduri imaginate de tine si amintiri care sa iti readuca in memorie trairi placute si de neuitat!
Afla in randurile ce urmeaza care sunt lucrurile de care sa tii cont atunci cand iti accesorizezi camera de zi!

14590413_1793393844250655_6036933501363776859_n

  • Nu ezita sa adaugi o biblioteca, un sistem de boxe sau un televizor mare

Camera zi trebuie sa te binedispuna, iar atunci cand stai pe fotoliile confortabile, savurandu-ti bautura preferata, este mai mult decat placut sa faci ceea ce te atrage. Astfel ca in functie de ce te pasioneaza, vizionarea unui film la TV, lecturarea savuroasa a unuia dintre cele mai noi romane ale scriitorului preferat sau ascultarea albumului preferat la volumul dorit in cea mai buna calitate la sistemul de boxe de ultima generatie vor fi activitatile perfecte in camera de zi atunci cand esti singur(a).

321ee6ed2fdeefde12935d29dff4d2c7

  • Ramele foto, fructiera sau tablourile sunt binevenite

Pune-ti amprenta in camera de zi – asta o va face a ta, si te va face sa te simti in confortul casei tale, in caldura propriului univers intim si placut. Un mozaic sau un aranjament frumos de rame foto decorate de tine, cu pozele celor apropiati care captureaza clipe minunate, o fructiera aparte sau o vaza frumos decorata cumparata de prin tarile exotice, in care ai calatorit, precum si tablourile, ghivecele de flori si obiectele decorative din origami confectionate de tine pot completa camera de zi in cel mai frumos mod, oferindu-i exact ceea ce ii lipsea: originalitatea superba data de misterul personalitatii tale frumoase.

160602sbt-055tv-house-16sep16-pr_b_639x426

  • Suvenirurile: accesoriul ideal

Cele mai potrivite accesorii nu trebuie sa fie si cele mai scumpe! Iar tu nu trebuie decat sa iti pui putin imaginatia la treaba pentru a accesoriza cat mai frumos camera de zi. Pe langa cateva flori lipite pe perete sau alte obiecte ce infrumuseteaza, nu ezita sa expui suvenirurile: cosurile cu scoici parfumate sau figurinele din lemn de la templul lui Buddha pot fi accesorii grozave pentru camera ta de zi, facand-o unica si oferindu-i un aspect vizual incantator!

red-room-ictcrop_gal

beach-style-living-room

Share this...