20 de bucătării în aer liber – Care este prefarata ta?

Vara, toți vrem să petrecem mai mult timp în aer liber în grădina noastră sau pe terasa noastră. Având o bucătărie în aer liber acoperită și o zonă de luat masa este o modalitate ideală și practică de a petrece mai mult timp în zona dvs. în aer liber. Astăzi, puteți descoperi o selecție a unor bucătării în aer liber acoperite cu o zonă de luat masa și vă putem împărtăși câteva sfaturi utile despre cum să decorați în mod corespunzător acest spațiu.

 

 

GALERIE FOTO:

 

Bucătărie în aer liber acoperită sau nu:

Mancarea este vitală. Gatim aproape în fiecare zi. Imaginați-vă cum ar fi sa gatiti în aer liber . Bucătăria în aer liber acoperită face posibilă această activitate! Dar înainte de a face alegerea dvs. de mobilier și ustensile există câteva sfaturi esențiale să se ia în considerare. În următoarele rânduri veți descoperi sfaturile noastre utile de aspect și decor, precum și o galerie foto de bucătărie în aer liber.Acoperirea exterioară (bucătărie, cameră de zi, sufragerie) este de obicei o idee bună.

Recomandare: Bucatării în aer liber care vor face gătitul distractiv

Unele spații în aer liber, în special cele care sunt mai mari, necesită utilizarea unei pergole. În timp ce alții, cei care sunt mai mici și pot fi mișcați, nu au nevoie într-adevăr de o pergolă. Pe scurt, indiferent de modelul de bucătărie în aer liber, având o pergolă în curtea din spate este întotdeauna de ajutor.

Iata si: Cum amenajam o terasa mica din spatele casei?

Tendința actuală în designul exterior și interior este să se concentreze asupra soluțiilor de design multifuncționale și mobile. În acest fel, se optimizează spațiul de locuit și se poate transforma în funcție de nevoile fiecăruia. Un spațiu, mai multe funcții. Alegerea locației bucătăriei dvs. în aer liber este importantă.

 

Nu puteți instala oriunde noua bucătărie acoperită în aer liber și o știți bine. Trebuie să fie instalata într-un loc în care să nu încurce. Instalarea acesteia în apropierea bucătăriei interioare nu este o idee proastă, va facilita accesul la ambele și puteți să vă mișcați liniștit.Modul în care vă proiectați bucătăria exterioară acoperită sau nu, depinde de utilizarea pe care o faceți. Îți place să gătești frecvent sau ocazional?

 

Vezi si: Modele de foisoare pentru gradina

Dacă doriți să aveți o bucătărie pentru un grătar din când în când, atunci nu aveți nevoie de o bucătărie mare. În acest caz, vă recomandăm să alegeți un mic model practic și funcțional. Chiar mai bine, puteți alege un model de bucătărie în aer liber, ușor de stocat. Când vine iarnă, depozitați-o în garaj și scoateți-o din nou în primăvara viitoare.

Citeste si: Pergole care se vor potrivi perfect in gradina ta

În cele mai multe cazuri, iluminatul este elementul care stabilește starea de spirit seara. Iluminarea perfectă nu este nici prea puternică, nici prea subjugată. Trebuie să găsiți cantitatea potrivită de lumină și acest lucru nu este întotdeauna ușor. Pentru a face succesul acestei sarcini, vă sfătuim să începeți prin instalarea de corpuri de iluminat mici și punerea lor în locuri diferite.

In continuare va invitam sa urmariti imaginile cu Idei de bucatarie in aer liber din galeria de mai sus.

sursa foto

Share this...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.