Seminee in bai moderne

15 Idei pentru șemineuri de baie care vă vor ajuta să încălziți baia

În timp ce șemineele au fost în mod tradițional populare pentru camere de zi și dormitoare, ideea de a include unul în baie câștigă din ce în ce mai multă popularitate în ultima vreme. Semineele sunt o caracteristică elegantă și pot rupe monotonia în fiecare cameră, creând în același timp o atmosferă caldă și primitoare. Înmuierea în cadă, în timp ce un foc confortabil strălucește lângă dvs. nu este deloc o idee proastă. Dacă vă place, verificați următoarele 15 idei pentru șemineele de baie care vă vor ajuta să încălziți baia. Bucurați-vă!

Faceți loc pentru un șemineu în baie și veți avea o cameră pentru o plăcere reală. Există o mare varietate de modele șemineu și se poate găsi o potrivire perfectă pentru orice tip sau dimensiune de baie. Există multe modele posibile pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de baie. Aveți posibilitatea să cuibărți un șemineu într-un colț neutilizat în baie sau să-l faceți un punct focal și plasați-l chiar lângă cadă pentru a lua o baie romantică și relaxantă de fiecare dată când doriți.

Puteți alege între arderea lemnului și șemineele de gaz. Faceți-vă alegerea în funcție de nevoile și preferințele dvs. și bucurați-vă de un design cald și modern de baie. Un șemineu se poate potrivi perfect într-o baie rustică, dar este, de asemenea, un mare plus pentru modelele moderne și contemporane de baie, deoarece creează un sentiment elegant și plin de farmec.

Împreună cu șemineu, multe dintre aceste băi dețin elemente fine, cum ar fi marmura, podele din lemn de esență tare, lucrări complicate de faianță, dușuri închise de sticlă și multe altele. Păstrați un ochi pentru detalii deosebit de clare, cum ar fi stâlpi de piatră, cuiburi moderne de piedestal și echipamente de iluminat inovatoare. Cu cât dragostea și timpul investiți în proiectarea și decorarea băii dvs., cu atât veți obține rezultate mai bune.

GALERIE POZE

Share this...